Niro Investment Group a semnat un nou contract de finanțare pentru construcția celui mai înalt hotel din București

Niro Investment Group a semnat un nou contract de finanțare pentru construcția celui mai înalt hotel din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 dec 2019

Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România, specializat în investiții și administrarea activelor imobiliare, a semnat cu Libra Internet Bank un acord de finanțare în valoare de 24 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului hotelier din Bulevardul Expoziției, care va fi operat de grupul Accor, sub brandul Swissôtel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Swissôtel este cel mai nou proiect hotelier al Niro Investment Group. Construcția clădirii a demarat în octombrie 2018, în acest moment fiind finalizate lucrările la structura subterană. Hotelul urmează să fie dechis în 2022, iar investiția totală este estimată la 52 de milioane de euro. Swissôtel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus în premieră pe piața din România.

Un hotel cu 120 de camere, construit în apropiere de aeroportul Otopeni - scos la vânzare cu aproape 3 milioane euro CITEȘTE ȘI Un hotel cu 120 de camere, construit în apropiere de aeroportul Otopeni - scos la vânzare cu aproape 3 milioane euro

Swissôtel va avea 225 de camere, restaurante, piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri și organizării de evenimente corporate.

Clădirea va avea 85 de metri înălțime, cu 27 de nivele, dintre care 3 subterane, și o suprafață totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra bank
cel mai înalt hotel din bucurești
niro investment group