Campingurile din România, printre cele mai mici prețuri de cazare din Europa

 Campingurile din România, printre cele mai mici prețuri de cazare din Europa
scris 26 apr 2022

Campingurile din România au printre cele mai mici prețuri de cazare din Europa, iar campingul Cheile Râșnoavei este cel mai popular.

Pe lângă campingul Valea Râșnoavei, mai sunt populare și Campingul Route, situat în Arad, la 72 de km de frontieră, precum și Campingul Vampirul, de la Bran, arată camping.info.

ULTIMA ORĂ ACORD - Elon Musk cumpără Twitter. Moment crucial pentru compania care a devenit una dintre cele mai influente piețe publice din lume - VIDEO CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ ACORD - Elon Musk cumpără Twitter. Moment crucial pentru compania care a devenit una dintre cele mai influente piețe publice din lume - VIDEO

În ceea ce privește prețurile de cazare, în Europa, doi adulți plătesc un preț mediu cuprins între 12,85 euro și 37, 22 euro pentru o noapte de cazare, aceasta incluzând parcarea vehiculului, electricitatea și taxele locale în vârf de sezon, scrie News.ro.

În România, acest preț se ridică la 15,42 euro.

Cel mai mare preț este în Elveția (37,22 euro), iar cel mai mic, 12,85, este în Albania.

Primele cinci locuri în topul prețurilor de cazare în campinguri sunt deținute de Elveția, Italia, Croația, Spania și Austria.

Ultimele cinci locuri ale topului sunt ocupate, în ordine, de România, Turcia, Macedonia de Nord, Moldova și Albania.

viewscnt
Afla mai multe despre
camping
cazare
pret