CFR Marfă vinde un hotel din Predeal: Noi nu ne pricepem la turism. Să ne concentrăm pe obiectul nostru principal de activitate

CFR Marfă vinde un hotel din Predeal: Noi nu ne pricepem la turism. Să ne concentrăm pe obiectul nostru principal de activitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 dec 2023

CFR Marfă anunță că va scoate la licitație Hotelul Express din Predeal. ”Trebuie să-l ia cineva care se pricepe în domeniul turistic”, spune directorul general al transportatorului feroviar național, Daniel Apostolache.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

CFR Marfă anunță valorificarea Hotelului Express, prin înțelegerea părților, conform art. 248 din Codul de Procedura Fiscală, activ aflat sub sechestru ANAF.

Un hotel de la Lacul Balaton impune oaspeților plata la energia consumată și pentru parcare CITEȘTE ȘI Un hotel de la Lacul Balaton impune oaspeților plata la energia consumată și pentru parcare

Hotelul este funcțional, dar este pe pierdere. Iarna cât de cât mai merge, când e zăpadă, grație poziționării sale lângă gara din Predeal, mai ales când sunt vacanțe școlare are grad de ocupare de aproape 100%. Vara e sezon mort. Hotelul trebuie să fie luat de cineva care se pricepe în domeniul turistic, noi nu ne pricepem la turism. Cu excepția recepționerelor, angajații de acolo nu sunt profesioniști în turism, ci personal de-al nostru, feroviari reconvertiți. Noi, la înființarea societății, am moștenit o Românie în miniatură, cu nave, cu hoteluri. Trebuie să ne concentrăm pe obiectul nostru principal de activitate, transportul feroviar”, a declarat pentru Club Feroviar directorul general al CFR Marfă, Daniel Apostolache.

Valorificarea bunurilor se va face prin ”înțelegerea părților”, după modelul „așa cum sunt, acolo unde sunt”.

Data limită de depunere a ofertelor este 22 decembrie 2023, ora 12:00, iar prețul la care a fost scos la licitație hotelul este de 15 milioane de lei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr marfă
hotel
predeal