Christian Tour majorează polița de asigurare a vacanțelor de la 3 la 5 mil. euro și anunță că are 125.000 de locuri pe chartere în acest an

Christian Tour majorează polița de asigurare a vacanțelor de la 3 la 5 mil. euro și anunță că are 125.000 de locuri pe chartere în acest an
scris 31 mar 2019

Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România, a decis să majoreze asigurarea în caz de insolvență de la trei milioane de euro, poliță încheiată în decembrie anul trecut, la cinci milioane de euro, nivel record în turismul autohton. Agenția are în acest an 125.000 de locuri pe chartere, cu 33% mai multe decât anul trecut.

“Este firesc să facem acest demers în condițiile în care în primul trimestru al anului am înregistrat o creștere a vânzărilor de 38% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut”, declară Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Nu doar turiștii care își cumpără vacanțele din sediile agenției ori de la partenerii Christian Tour, ci și cei care preferă varianta online de a-și rezerva un pachet turistic sunt acoperiți de această poliță de asigurare. Acest lucru face ca vacanțele rezervate online, pe site-ul companiei, să fie asigurate, spre deosebire de cele achiziționate de pe site-uri străine de rezervări.

Pentru sezonul 2019, Christian Tour a contractat 125.000 de locuri pe avioanele charter, cu 33% mai multe decât în sezonul 2018. Antalya este destinația către care compania va opera cele mai multe zboruri charter, cu plecare de pe principalele aeroporturi din țară (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureș, Iași).

FOTO Renault a dezvăluit “Super-Duster-ul” și în Coreea de Sud, sub marca Samsung. A mai rămas de lansat doar versiunea Dacia CITEȘTE ȘI FOTO Renault a dezvăluit “Super-Duster-ul” și în Coreea de Sud, sub marca Samsung. A mai rămas de lansat doar versiunea Dacia

De asemenea, compania va opera zboruri charter și către destinații din Grecia, Egipt, Tunisia și Spania. “Nu poți să spui că ești turoperator în adevăratul sens al cuvântului și să anunți că zbori cu zece avioane pe săptămână în sezon, dar să ai o poliță de asigurare de 100.000 de euro. Ce garanții le oferi turiștilor în aceste condiții? Câți dintre ei își pot recupera banii în cazul unui faliment? Le recomandăm turiștilor să fie atenți la aceste detalii care fac diferența, atunci când decid de la cine își cumpără vacanța”, spune Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Noua poliță de asigurare încheiată de companie este valabilă începând cu data de 30 martie 2019.

Christian Tour este liderul pieței de servicii turistice și cel mai mare operator de zboruri chartere din România. Activează din anul 1997 pe piața vacanțelor, fiind unul dintre cele mai longevive branduri de turism din țară. Touroperatorul deține 40 de agenții proprii în România și este prezent și peste hotare, în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și în Statele Unite ale Americii (divizia online).

Christian Tour a încheiat anul 2018 cu vânzări nete de aproximativ 85 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
vacante
asigurare turistica
christian tour
charter