EXCLUSIV Hotelul Trianon din București își schimbă proprietarul. Un grup de israelieni îl cumpără

EXCLUSIV Hotelul Trianon din București își schimbă proprietarul. Un grup de israelieni îl cumpără
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 3 iul 2019

După ce a stat aproape un an la vânzare, hotelul Trianon din București își schimbă acum proprietarul, pentru că un grup de investitori israelieni sunt în faza finală de semnare a actelor pentru preluarea acestuia, a declarat pentru Profit.ro Nicolae Predescu, directorul hotelului. Surse din piața de turism spun că este vorba despre aceiași israelieni care au cumpărat hotelul Rina din Sinaia și care ar intenționa să mai achiziționeze și alte hoteluri în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

"În mai puțin de o lună se va definitiva tranzacția prin care hotelul Trianon va fi cumpărat de un grup de oameni de afaceri israelieni. Suma de vânzare este de 3,7 milioane de euro", a confirmat Predescu pentru Profit.ro.

El a adăugat că israelienii care cumpără Trianon mai au hoteluri în România, însă nu a dorit să spună care sunt acestea. Surse din piața de turism spun că ar fi vorba despre investitorii care au preluat hotelul Rina din Sinaia.

Deținut de investitori francezi, hotelul Trianon a fost scos anul trecut la vânzare cu 4,3 milioane de euro. Întrebat de ce au dorit să-l vândă, Predescu a răspuns sec: "Pentru că nu mai au bani".

FOTO Hotelul Trianon din București, controlat de francezi, a fost scos la vânzare cu peste 4 milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO Hotelul Trianon din București, controlat de francezi, a fost scos la vânzare cu peste 4 milioane de euro

Hotelul de trei stele Trianon, aflată în imediata vecinătate a parcului Cișmigiu din Capitală, are 42 de camere, fiind renovat în urmă cu câțiva ani. În 2017 î înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 2,7 milioane de lei și un profit net de 33.000 de lei. Deținut de firma Olimp Technics, cu acționari francezi, hotelul a fost inaugurat în 2006, cu 26 de camere, iar 9 ani mai târziu și-a mărit capacitatea la 42 de camere. Unitatea de cazare este clasificată la trei stele, are un restaurant cu o capacitate de 85 de persoane și o sală de conferințe.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel trianon
bucuresti
vanzare