"Găinile care fac ouă roșii", "Ce este Iisus" și "Când e Paștele Cailor", printre lucrurile care îi interesează pe români de sărbători

"Găinile care fac ouă roșii", "Ce este Iisus" și "Când e Paștele Cailor", printre lucrurile care îi interesează pe români de sărbători
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 16 apr 2017

Portalul de turism Concediu.com a încercat să afle ce caută românii pe Google de Paște, pentru a le prezenta oferte cât mai tentante, și a aflat că, pe lângă "Paște în Bucovina" ori "Paște în Maramureș", mulți sunt curioși să afle unde pot găsi "găinile care fac ouă roșii", "ce este Iisus" sau "când e Paștele Cailor".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Românii au căutat pe internet, în această perioadă, de 3-4 ori mai mult vacanțe de Paște în România decât în străinătate, inclusiv Bulgaria, povestește Mădălin Măncilă, managing director la nou înființatul portal Concediu.com, dezvotat de agenția de turism Millennium Tour. Constatând interesul mare pentru Paște în România, cei de la Concediu.com au încercat să afle, mai în amănunt, ce caută, mai exact, românii în această perioadă. Astfel de informații i-ar fi ajutat să se centreze pe ofertele cu cel mai mare potențial.

Pe lângă faptul că se caută "Paște în Bucovina", în Maramureș sau în zona Sibiului, din cercetările portalului a reieșit că mulți români au încercat să afle unde pot găsi "găinile care fac ouă roșii" sau "când e Paștele Cailor". Mădălin Măncilă a constatat că pentru mulți, paștele și-a pierdut semnificația religioasă, atâta vreme cât există destui pe care îi interesează "ce este Iisus".  Nu "cine este", ci "ce este". Dar pe primul loc în topul căutărilor amuzante rămân "găinile care fac ouă roșii".

Agenția de turism Millennium Tour, care a creat și vândut brandul Paravion, lansează portalul Concediu.com, pe care vrea să-l vândă după 5 ani CITEȘTE ȘI Agenția de turism Millennium Tour, care a creat și vândut brandul Paravion, lansează portalul Concediu.com, pe care vrea să-l vândă după 5 ani

Măncilă crede că agențiile de turism ar trebui, cu mijloacele de care dispun și prin ofertele scoase pe piață în această perioadă, să le reamintească oamenilor că însemnătatea acestei sărbători este, în primul rând, religioasă. "Când vom depăși întrebarea de pe google <<ce este Iisus>>, cred că vom ajunge să îi redăm acestei sărbători locul meritat.

Portalul permite rezervarea de pachete turistice integrale (cazare, transport, masă) de la mai mulți turoperatori care au oferte de vacanță în străinătate (pachete charter pe Grecia, Turcia, Spania, Portugalia etc.) și în România.

În primă fază, site-ul înglobează peste 3.000 de pachete turistice în peste 40 de destinații, din care 80% sunt pentru destinații externe. Platforma Concediu.com a fost dezvoltată de compania TravelFuse, companie de soluții tehnologice pentru industria turismului, cu peste zece ani activitate pe piață și colaborare cu multe agenții de turism din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
concediu.com
madalin mancila
gaina
oua rosii
pastele cailor