Includerea mesei în pachet a tăiat din turiști la Gura Portiței: "Segmentul de piață care venea cu preparatele în geantă a dispărut."

Includerea mesei în pachet a tăiat din turiști la Gura Portiței: "Segmentul de piață care venea cu preparatele în geantă a dispărut."
scris 9 sep 2019

Numărul turiștilor care au ajuns anul acesta la Gura Portiței a fost cu aproape 10% mai mic decât cel din anii anteriori, din cauza deciziei de a introduce serviciile de masă în pachetul turistic, a declarat șeful Serviciului recepție din cadrul complexului, Codruț Cursaru.

"Ca în fiecare an, în lunile iunie, iulie, august am avut un grad de ocupare de până la 95%. Per total, anul acesta a fost o scădere cu 10% a numărului de turiști, întrucât anul acesta am decis ca în tariful de cazare să includem și serviciile de masă, așa că segmentul de piață care venea cu preparatele în geantă a dispărut", a afirmat Cursaru pentru Agerpres.

Patronate: Tarifele mici din extrasezon și voucherele de vacanță spulberă afacerile celor cu \ CITEȘTE ȘI Patronate: Tarifele mici din extrasezon și voucherele de vacanță spulberă afacerile celor cu "chei de la marginea drumului" de pe litoral

"În complex nu este permisă instalarea corturilor, dar în afara lui sunt persoane care vin de trei generații aici. Acum, vin cu nepoții. Turiștii au acces la toate facilitățile noastre", a menționat Cursaru.

Potrivit sursei, satul de vacanță se va închide la sfârșitul acestei luni, în ultimul weekend 50% din locurile de cazare fiind rezervate.

viewscnt
Afla mai multe despre
delta dunarii
gura portitei