Mai mulți români au rămas blocați pe un feribot din Grecia din cauza vremii, alții în hoteluri în urma inundațiilor

Mai mulți români au rămas blocați pe un feribot din Grecia din cauza vremii, alții în hoteluri în urma inundațiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 sep 2023

Un grup de cetățeni români sunt blocați pe un feribot pe ruta Skiathos-Volos, în Grecia, după ce, din cauza vremii nefavorabile, autoritățile au amânat debarcarea, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Alți români sunt blocați în hoteluri din Grecia din cauza inundațiilor devastatoare care au afectat țara, scrie News.ro.

FOTO Circulația pe tronsonul de nord al centurii Aleșd a fost deschisă. \ CITEȘTE ȘI FOTO Circulația pe tronsonul de nord al centurii Aleșd a fost deschisă. "Pe celălalt tronson, din cauza litigiilor nu putem derula lucrările în condiții normale."

MAE afirmă că, în urma evenimentelor meteorologice extreme care afectează Grecia, Consulatul General al României la Salonic a fost notificat pe telefonul de urgență cu privire la situația unui grup de cetățeni români blocați pe un feribot pe ruta Skiathos-Volos.

„În acest context, reprezentanții oficiului consular au efectuat demersuri pe lângă autoritățile locale pentru informații suplimentare cu privire la situația persoanelor afectate. Potrivit datelor obținute de către oficiul consular român de la autoritățile locale, din cauza fenomenelor meteorologice care afectează insula Volos, autoritățile elene implicate în gestionarea acestei situații au decis amânarea debarcării persoanelor aflate pe feribot până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice în zona de debarcare”, a precizat MAE.

De asemenea, acesta informează că Ambasada României la Atena este în contact cu mai mulți cetățeni români blocați în unități hoteliere de pe teritoriul Greciei din cauza inundațiilor ce afectează zonele în care se află în aceste unitățile hoteliere.

viewscnt
Afla mai multe despre
feribot
grecia