Ciolacu anunță: Cine va mai primi vouchere de vacanță

Ciolacu anunță: Cine va mai primi vouchere de vacanță
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2023

Doar bugetarii care realizează un venit net lunar de natură salarială de până la 8.000 lei inclusiv vor mai primi vouchere de vacanță, conform deciziei luate în coaliția de guvernământ, a anunțat premierul Ciolacu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Guvernul anunțase anterior că va mai acorda vouchere de vacanță doar pentru bugetarii care au salarii lunare mai mici de 10.000 de lei brut.

FOTO Căderi la BVB, inclusiv a acțiunilor băncilor, după ce Boloș a vorbit despre o taxă excepțională asupra sectorului bancar CITEȘTE ȘI FOTO Căderi la BVB, inclusiv a acțiunilor băncilor, după ce Boloș a vorbit despre o taxă excepțională asupra sectorului bancar

”Propunerea este peste venituri de 8.000 net. Asta înseamnă, nu știu, 14.000 și ceva brut”, a precizat Ciolacu, întrebat peste ce nivel nu vor mai primi bugetarii vouchere de vacanță.

Conform unui draft de ordonanță în acest sens, cuantumul voucherelor va fi majorat, începând cu anul viitor, de la 1.450 lei la 1.600 lei.   

În vară tocmai fusese adoptat tacit în Senat un proiect care stabilește că acordarea de vouchere de vacanță angajaților cu contract individual de muncă va fi suportată de la bugetul de stat și pentru cei circa 4,2 milioane de angajați din sectorul privat.

viewscnt
Afla mai multe despre
voucher
vacanta
bugetar
nivel
venit
net
8.000 lei
ciolacu