Mihnea Năstase, mezinul fostului premier Adrian Năstase, gândește un hotel în Poiana Brașov

Mihnea Năstase, mezinul fostului premier Adrian Năstase, gândește un hotel în Poiana Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2022

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, testează terenul pentru a construi un „minihotel” în Poiana Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit documentației eliberate de Primărie, complexul turistic pe care intenționează să-l construiască Năstase junior în Poiana Brașov ar urma să aibă șase niveluri – 2S+P+2E+M, arată Biz Brașov.

Voucherele de vacanță vor putea fi folosite și la unități turistice care au datorii mai vechi la stat CITEȘTE ȘI Voucherele de vacanță vor putea fi folosite și la unități turistice care au datorii mai vechi la stat

„În acest moment este doar o intenție, vom vedea ce ni se va permite să construim acolo de către Primărie, după care vom începe discuțiile cu arhitecții”, a declarat Mihnea Năstase. Acesta a mai spus că își dorește să construiască o unitate de primire cu 50 de camere și că în cadrul proiectului sunt mai mulți asociați.

Anul trecut, mezinul familiei Năstase a inaugurat un complex turistic inedit pe plaja de la Corbu, un resort format din corturi de inspirație amerindiană. Anul acesta, tânărul antreprenor Năstase a închis firmele care administrau acest resort turistic.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihnea năstase
poiana brașov
hotel