Ministerul Turismului din Israel: Aproape 130.000 de turiști străini se află în Israel și niciunul dintre aceștia nu a fost rănit în urma atacurilor/ Aeroportul Ben Gurion este deschis și funcționează

Ministerul Turismului din Israel: Aproape 130.000 de turiști străini se află în Israel și niciunul dintre aceștia nu a fost rănit în urma atacurilor/ Aeroportul Ben Gurion este deschis și funcționează
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 oct 2023

Ministerul Turismului din Israel afirmă că în această țară se află în prezent aproape 130.000 de turiști străini și că niciunul dintre aceștia nu a fost rănit în urma atacurilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Ministerul Turismului din Israel (IMOT) se ocupă să monitorizeze situația și comunică toate actualizările companiilor de turism și companiilor aeriene și se angajează să se asigure că toți turiștii care vizitează Israelul sunt în siguranță și sunt informați”, arată sursa citată, potrivit News.ro.

Potrivit reprezentanților Ministerului Turismului din Israel, țara se confruntă în prezent cu un atac terorist la granița din partea de sud, cu Fâșia Gaza. Deși au existat rachete care au vizat o rază mai largă, atacurile se limitează la zonele din jurul Fâșiei Gaza.

”În prezent, aproape 130.000 de turiști străini se află în Israel și niciunul dintre aceștia nu a fost rănit în urma atacurilor. Aeroportul Ben Gurion este deschis și funcționează, dar punctul de trecere al frontierei Allenby Bridge (trecerea terestră din Iordania în Israel) va fi închis pentru următoarele 24 de ore. Toate celelalte puncte de trecere ale frontierei terestre sunt deschise. Ministerul Turismului din Israel (IMOT) se ocupă să monitorizeze situația și comunică toate actualizările companiilor de turism și companiilor aeriene și se angajează să se asigure că toți turiștii care vizitează Israelul sunt în siguranță și sunt informați”, a transmis, duminică, sursa citată.

IMOT va oferi asistență tuturor celor care au nevoie și în acest sens pune la dispoziție o linie telefonică accesibilă prin WhatsApp, pentru ca turiștii să rămână informați cu privire la situație pe măsură ce aceasta evoluează.

Numărul de telefon pentru informații pe WhatsApp - 972-55-972-6931, iar adresa de email pentru informații: virtual@goisrael.gov.il.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul turismului
israel
turisti