Munții Apuseni, incluși de CNN în topul celor mai frumoase locuri din Europa

Munții Apuseni, incluși de CNN în topul celor mai frumoase locuri din Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iul 2022

Munții Apuseni au fost incluși de postul CNN într-un top cu 17 destinații din Europa care merită vizitate în acest an, informația fiind distribuită de Ministerul Turismului din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Postul american de televiziune CNN a alcătuit o listă cu 17 destinații europene pe care le recomandă pasionaților de călătorii! Pe poziția a treia se află Munții Apuseni, un loc primitor, care poate oferi experiența ideală pentru vacanța de vară, având «temperaturi mai răcoroase și poteci neaglomerate, prin păduri străvechi și stânci de calcar», a transmis MInistrul Turismului. 

România are o nouă stațiune de interes național. Alte 17 localități au fost atestate ca stațiuni de interes local CITEȘTE ȘI România are o nouă stațiune de interes național. Alte 17 localități au fost atestate ca stațiuni de interes local

”Urșii bruni și lupii cutreieră dealurile în căutare de hrană, dar este nevoie de răbdare și de un ochi ager pentru a-i observa. Alpiniștii pot încerca diferite trasee de via ferrata, care pornesc de pe malul râului aflat la sud de satul Vadu Crișului”, relatează jurnaliștii CNN.

Topul include destinații și din țări precum Spania, Norvegia, Portugalia, Italia, Franța sau Grecia, scrie News.ro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
munții apuseni
cnn