Nou jucător: Australienii de la Jayride intră în România pentru transport auto de la aeroport

Nou jucător: Australienii de la Jayride intră în România pentru transport auto de la aeroport
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 25 iun 2019

Grupul australian Jayride, operatorul platformei online omonime pentru rezervări de servicii de transport auto de la aeroport, și-a lansat operațiunile în România, în cadrul unui program ambițios de expansiune la nivel global.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Jayride a încheiat parteneriate cu furnizori de servicii private de transport persoane pentru 10 aeroporturi din România. Platforma oferă călătorilor posibilitatea să compare prețurile cerute de companii și să aleagă cea mai bună ofertă.

Pe lângă România, Jayride a intrat pe piețele din China, Rusia, Bulgaria, Letonia, Estonia, Columbia și Tunisia, adăugând peste 130 de aeroporturi în portofoliul propriu.

Wizz Air lansează o nouă legătură aeriană între România și Germania CITEȘTE ȘI Wizz Air lansează o nouă legătură aeriană între România și Germania

În următoarea lună, compania vrea să se extindă în Japonia și 10 alte țări din Europa de Est, America Centrală și Orientul Mijlociu, mutare prin care își va atinge ținta privind acoperirea unui procent de peste 85% dintre călătoriile aeriene la nivel internațional.

În prezent, australienii oferă transport la prețuri fixe pe mai mult de 1.500 de aeroporturi din 69 de țări, prin intermediul parteneriatelor cu companii locale.

Fondată în 2012, Jayride are sediul la Sydney, Australia. În anul fiscal 2018, utilizatorii platformei au rezervat 230.000 de curse din și înspre aeroporturi, compania obținând un venit din comisioane de 2,3 milioane de dolari australieni (1,6 milioane dolari americani).

viewscnt
Afla mai multe despre
jayride
rezervari online transport aeroport
extindere
servicii transfer aeroport