Christian Transfers a lansat transferuri directe de la aeroporturile Otopeni, Constanța și Varna către 30 de stațiuni de la Marea Neagră

Christian Transfers a lansat transferuri directe de la aeroporturile Otopeni, Constanța și Varna către 30 de stațiuni de la Marea Neagră
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 3 apr 2018

Compania britanică Christian Transfers, specializată în transportul privat de persoane, a lansat din această lună un serviciu de transfer direct dinspre aeroporturile Otopeni, Constanța și Varna către 30 de stațiuni de la Marea Neagră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul serviciu pune la dispoziția turiștilor atât autoturisme, cât și microbuze și autocare cu care pot călători direct către 10 stațiuni de pe litoralul românesc și 20 de stațiuni de pe litoralul bulgăresc, printre care Albena, Nessebar, Obzor, Burgas, Sozopol și Sunny Beach.

Serviciul de transfer direct se adresează turiștilor care își rezervă singuri biletele de avion și hotel, cu scopul de a economisii bani.

EXCLUSIV Tranzacție: Dezvoltatorul primului hotel Courtyard by Marriot din țară, care îl aduce pe cel mai bogat om din Lituania, a cumpărat clădirea celei mai puternice bănci din România din 1920 CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție: Dezvoltatorul primului hotel Courtyard by Marriot din țară, care îl aduce pe cel mai bogat om din Lituania, a cumpărat clădirea celei mai puternice bănci din România din 1920

“Mulți turiști aflați în vacanță sunt nevoiți să apeleze la un agent, sau la un serviciu de taximetrie, pentru a-și asigura transferul către stațiune, ceea ce poate fi costisitor. Aceste cheltuieli pot fi evitate cu serviciul accesibil de transport de pe aeroporturile din România și Bulgaria”, potrivit reprezentanților Christian Transfers.

Serviciul poate fi comandat online, pe site-ul companiei.

Christian Transfers, cu sediul la Londra, oferă servicii de transfer de la aeroporturi și tururi cu autocare pe mai mult de 10.000 de rute în regiunile din Europa de Est și de Vest.

viewscnt
Afla mai multe despre
christian transfers
transfer aeroport
statiuni
litoral