Numărul turiștilor străini în Deltă a scăzut cu peste 20%

Numărul turiștilor străini în Deltă a scăzut cu peste 20%
scris 23 ian 2020

Numărul total al turiștilor veniți în Delta Dunării în 2019 a rămas aproape de același nivel record înregistrat în anul 2018, însă a continuat scăderea numărului turiștilor străini constatată și în anii anteriori, arată datele Asociației de Management a Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD).

Președintele Asociației de Management a Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD), Cătălin Țibuleac, a declarat joi că anul trecut numărul turiștilor străini a fost de 20.501, în timp ce în 2018 Delta a fost vizitată de 25.722 de turiști străini, conform datelor Institutului Național de Statistică, scrie Agerpres.

Circa 40 de hoteluri mari vor fi deschise în România în următorii 2 ani, investiții de peste 400 milioane euro. \ CITEȘTE ȘI Circa 40 de hoteluri mari vor fi deschise în România în următorii 2 ani, investiții de peste 400 milioane euro. "Nu se va mai tolera ca unii să plătească angajații la negru sau gri."

"Această scădere vine din faptul că nu putem susține un turism de calitate pe toate componentele lui în Deltă. Mă refer și la ghizii de turism care, din păcate, nu întotdeauna știu o limbă de circulație internațională, la transportul pe Dunăre, inclusiv la anumite servicii", a menționat Țibuleac.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti straini
delta dunarii