Numele Trump va fi dat jos de pe un hotel de lux din Washington, după o aprobare a guvernului SUA

Numele Trump va fi dat jos de pe un hotel de lux din Washington, după o aprobare a guvernului SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2022

Guvernul SUA va permite companiei fostului președinte Donald Trump să vândă drepturile de administrare a unui hotel de lux din Washington unei filiale a Hilton, deschizând calea pentru ca numele Trump să fie dat jos de pe o clădire care a servit drept punct de atracție în timpul președinției acestuia, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Administrația Serviciilor Generale din SUA, care acționează ca proprietar în numele guvernului federal, a declarat că a aprobat acordul dintre Organizația Trump și CGI Merchant Group, o firmă de investiții din Miami, care intenționează să administreze clădirea ca hotel Waldorf Astoria, scrie News.ro.

VIDEO Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock în timpul galei Oscar din cauza unei glume făcute despre soția sa CITEȘTE ȘI VIDEO Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock în timpul galei Oscar din cauza unei glume făcute despre soția sa

Situat într-o fostă clădire istorică a poștei,la patru străzi de Casa Albă, Trump International Hotel a servit drept punct de adunare pentru susținătorii săi și unii oficiali guvernamentali străini în timpul președinției lui Donald Trump și a fost un subiect de conflict pentru criticii care au afirmat că a încălcat legile referitoare la etică.

Compania lui Trump a ajuns la o înțelegere pentru a-și vinde drepturile asupra administrării proprietății pentru suma estimată de 375 de milioane de dolari, ceea ce i-ar putea aduce un profit de 100 de milioane de dolari.

Democrații din Congres au cerut GSA să anuleze contractul de închiriere înainte ca Trump să îl poată vinde, argumentând că el ar fi oferit o imagine înșelătoare a finanțelor sale atunci când guvernul i-a închiriat proprietatea în 2013, înainte ca acesta să candideze la președinție.

Organizația Trump și CGI Merchant Group nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
sua
trump