O navă fluvială cu 146 de pasageri la bord a deschis sezonul de croaziere în Portul Constanța

O navă fluvială cu 146 de pasageri la bord a deschis sezonul de croaziere în Portul Constanța
scris 25 mar 2017

Sezonul de croaziere în Portul Constanța a fost deschis, vineri, după ce nava fluvială de pasageri “River Adagio”, cu 146 de pasageri la bord, a sosit în terminalul de pasageri, aceasta urmând să rămână aici până duminică, atunci când va pleca spre Bulgaria.

Potrivit reprezentanților Administrației Porturilor Maritime Constanța, vineri, a acostat la terminalul de pasageri al portului Constanța nava fluvială „River Adagio”, sub pavilion Malta, scrie News.ro.

Într-un interval de 48 de ore, cei 146 de pasageri de diverse naționalități vor avea prilejul să facă excursii în zonă. Sâmbătă, ei vor pleca spre București, unde se încheie această călătorie, iar alți 149 de turiști sunt așteptați să se îmbarce sâmbătă la bordul navei „River Adagio”.

Următoarea destinație a navei este portul Ruse din Bulgaria.

EXCLUSIV Autoritățile vor analiza introducerea impozitului pe suprafață pentru frizerii, saloane de coafură și vulcanizări auto CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Autoritățile vor analiza introducerea impozitului pe suprafață pentru frizerii, saloane de coafură și vulcanizări auto

Nava fluvială de pasageri “River Adagio” are programate cinci escale în terminalul de pasageri al portului Constanța în acest sezon.

În acest an, în terminalul de pasageri sunt așteptate să sosească 21 de nave, sezonul de croaziere urmând să se încheie în luna noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
portul constanta
“river adagio