Oportunități de investiții pe litoral: hoteluri de 2, 3 și 4* sunt scoase la vânzare în Eforie Nord și Eforie Sud

Oportunități de investiții pe litoral: hoteluri de 2, 3 și 4* sunt scoase la vânzare în Eforie Nord și Eforie Sud
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 ian 2023

Investitorii interesați să dezvolte afaceri pe litoralul Mării Negre, cea mai importantă zonă turistică din România, au acum posibilitatea de a achiziționa hoteluri de 2, 3 și 4* în stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud. Activele sunt scoase la vânzare de THR Marea Neagră, companie în care Transilvania Investments deține pachetul majoritar de acțiuni, fiind parte din strategia de repoziționare a portofoliului pe care fondul îl deține în sectorul ospitalității. Vânzarea celor 6 hoteluri va avea loc prin licitații programate începând cu data de 25 ianuarie, caietele de sarcini fiind deja disponibile la sediul THR Marea Neagră cu detalii pe thrmareaneagra.ro/licitatii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu peste 200 de camere și un centru wellness foarte apreciat de turiști, Complexul Bran-Brad-Bega din Eforie Nord este cel mai important activ din lista propusă investitorilor. Unitatea este cotată la 4*, iar amplasarea pe plajă și facilitățile suplimentare (piscină exterioară, bar, etc) permit dezvoltarea unor concepte de tip all inclusive din ce în ce mai solicitate de turiștii români. Tot în Eforie Nord, sunt scoase la vânzare și hotelurile de 2* Jupiter și Venus și hotelul Diana de 3*. Pentru zona Eforie Sud, hotelurile Capitol și Măgura oferă o capacitate totală de peste 300 de camere într-o stațiune tradițional dedicată turismului de familie.

Oportunități de investiții pe litoral: hoteluri de 2, 3 și 4* sunt scoase la vânzare în Eforie Nord și Eforie Sud

După vânzarea acestor hoteluri, Transilvania Investments se va concentra pe dezvoltarea celor peste 3.500 de locuri de cazare de pe litoral ce rămân în administrare directă sau indirectă. Alte aproape 3.400 de locuri de cazare în țară sunt deținute de fondul de investiții în stațiunile Băile Felix, Covasna, Tușnad, Buziaș, Predeal și Brașov, precum și în Ploiești.

Fiecare unitate de cazare din portofoliu are în definire o strategie individualizată, adaptată condițiilor de piață și cu viziune pe termen lung, ce-i va permite să-și atingă potențialul maxim. Transilvania Investments rămâne cel mai important investitor din turism în România ca active administrate iar rolul nostru e să susținem o dezvoltare coerentă, în interesul investitorilor noștri ”, spune Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

Alte active scoase la vânzare includ complexul de tratament Băcile Reci din Eforie Sud și un restaurant cu capacitate de aproape 700 de locuri în Saturn. Caietele de sarcini se pot achiziționa de la sediul societății THR Marea Neagră din str. Lavrion nr. 29, Mangalia sau în format electronic.

Oportunități de investiții pe litoral: hoteluri de 2, 3 și 4* sunt scoase la vânzare în Eforie Nord și Eforie Sud

Programul complet al licitațiilor pentru vânzarea hotelurilor din Eforie Sud și Eforie Nord:

25 ianuarie a.c.

Complex hotelier Venus din Eforie Nord   – ora 10.00

Hotel Jupiter din Eforie Nord   – ora 14.00

26 ianuarie a.c.

Complex hotelier Capitol  din Eforie Sud ora 10.00

Complex hotelier Magura din Eforie Sud ora 12.00

Complex hotelier Brad-Bran-Bega din Eforie Nord ora 14.00   

27 ianuarie a.c.

Bai Reci namol din Eforie Sud ora 10.00

30 ianuarie a.c.

Complex hotelier Diana din Eforie Nord   – ora 10.00

Grup Gospodaresc Eforie si Ateliere din Eforie Nord   – ora 12.00

Grup Gospodaresc Jupiter din Jupiter – ora 14.00

31 ianuarie a.c.

Restaurant Pelican din Saturn ora 10.00

Teren liber in suprafata de 21.366 mp din Saturn – ora 12.00

viewscnt
Afla mai multe despre
eforie sud
hotel