Paravion: Peste 60% din pachetele turistice din iulie, rezervate de familii cu copii. Top-ul destinațiilor externe preferate

Paravion: Peste 60% din pachetele turistice din iulie, rezervate de familii cu copii. Top-ul destinațiilor externe preferate
scris 26 iul 2016

Majoritatea turiștilor care merg în vacanțe în luna iulie sunt familii cu copii, iar în top-ul destinațiilor externe preferate de acestea conduc insulele grecești, arată un studiu al Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România și una dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est.

Conform datelor agenției, aproximativ 45% din totalul turiștilor români și-au achiziționat încă din primăvară pachetele turistice pentru luna iulie. Cea mai căutată destinație a fost Creta, cu 30% din totalul vânzărilor.

Remus Vișan, directorul general al Paravion, spune că sejururile în Creta au înregistrat, în primele șase luni, o creștere a vânzărilor de aproximativ 30% față de prima jumătate a anului trecut. Bugetul mediu alocat de români, în iulie, pentru această destinație ajunge la 750 de euro pentru un pachet de 7 nopți, cu demipensiune, la un hotel de 4*. Prețul include și biletele de avion și transferul de la aeroport la hotel și retur. 

Și bogații plâng, dar de fericire CITEȘTE ȘI Și bogații plâng, dar de fericire

Paravion operează pe mai multe piețe din Europa de Est și în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanțe, închirieri auto și hotel. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
romani
grecia
creta
paravion