Retailerul german Karstadt preia peste 100 de oficii de turism ale Thomas Cook

Retailerul german Karstadt preia peste 100 de oficii de turism ale Thomas Cook
scris 20 nov 2019

Galeria Karstadt Kaufhof a acceptat să preia 106 oficii de turism și platforma germană online a touroperatorului Thomas Cook, aflat în faliment, a anunțat marți retailerul german, transmite Reuters.

Tranzacția trebuie aprobată de autoritățile antitrust, precum și de Comitetul creditorilor Thomas Cook, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Neptunul scapă de hotelurile ruină ale fraților Micula. Și hotelul Terra și-a găsit cumpărător, care îl va renova cu 2,5 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Neptunul scapă de hotelurile ruină ale fraților Micula. Și hotelul Terra și-a găsit cumpărător, care îl va renova cu 2,5 milioane euro

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firmă de turism din lume, a intrat în faliment la finele lunii septembrie, după ce nu a reușit să găsească fondurile necesare pentru a supraviețui. Thomas Cook avea 22.000 de angajați la nivel mondial și deținea hoteluri, stațiuni turistice, companii aeriene și nave de croazieră.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
karstadt
thomas cook