Sinaia, supraaglomerată în zona stației telegondolei. Apel: "Încercați taxi sau autobuz!"

Sinaia, supraaglomerată în zona stației telegondolei. Apel: "Încercați taxi sau autobuz!"
scris 30 dec 2021

Stația de plecare a telegondolei care urcă din Sinaia către Cita 1400 din Masivul Bucegi este arhiplină, joi, numărul turiștilor care vor să urce pe munte și care își lasă autoturismele în parcarea de la telegondolă fiind foarte mare. În aceste condiții, administratorii instalației de transport pe cablu recomandă, pentru a doua zi la rând, celor care merg la telegondolă să folosească autobuzul sau taxiul.

Locurile de parcare din stația de plecare a telegondolei Sinaia s-au ocupat încă de dimineață, parcarea fiind plină puțin după ora 9:00, scrie News.ro.

FOTO Sigla InterContinental, dată jos de pe hotelul-simbol al Capitalei după peste 40 de ani CITEȘTE ȘI FOTO Sigla InterContinental, dată jos de pe hotelul-simbol al Capitalei după peste 40 de ani

”Încercați, vă rugăm, alte opțiuni: taxi sau autobuz” le-au transmis turiștilor, pe Facebook, administratorii telegondolei Sinaia.

Este pentru a doua zi consecutiv când zona de plecare a telegondolei este supraaglomerată din cauza numărului mare de autoturisme parcate.

Miercuri, oficialii firmei Consiliului Local Sinaia care administrează mijloacele de transport pe cablu din stațiune au transmis, la un moment dat, că „statiunea este la supracapacitate, aglomerație peste tot”, iar în acest context „.autobuzele nu mai pot ajunge la Gondolă, capăt de linie, Piațeta Foișor”.

Pe domeniul schiabil al stațiunii sunt amenajate și deschise pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Varianta, Călugărul 1, Călugărul 2, Începători deservită de banda de la Cota 2000 și Gondolă deservită de babyski Cota 1000.

viewscnt
Afla mai multe despre
sinaia
telegondola