Spania, lider mondial la competitivitate în turism

Spania, lider mondial la competitivitate în turism
scris 5 sep 2019

Spania se menține lider mondial la competitivitate în turism, pentru al treilea an consecutiv, urmată de Franța și Germania, în timp ce Marea Britanie înregistrează un ușor regres, fiind depășită de Statele Unite ale Americii, conform datelor publicate miercuri de Forumul Economic Mondial (WEF), relatează agenția EFE.

Raportul elaborat de WEF, care are sediul la Geneva, include 140 de economii și ține cont de factori precum contribuția sectorului turistic la dezvoltarea sustenabilă și la competitivitatea țării, scrie Agerpres.

Ministerul Finanțelor transformă Spațiul Privat Virtual CITEȘTE ȘI Ministerul Finanțelor transformă Spațiul Privat Virtual

"Spania este economia cea mai competitivă din lume în ceea ce privește turismul. Este a doua cea mai vizitată țară din lume și a dezvoltat o economie focalizată pe turism, în care circa jumătate din cheltuielile interne din sector provin de la vizitatori străini", se menționează în raport, care situează Spania în fruntea clasamentului începând din 2015.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
turism
spania