Spania, lider mondial la competitivitate în turism

Spania, lider mondial la competitivitate în turism
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2019

Spania se menține lider mondial la competitivitate în turism, pentru al treilea an consecutiv, urmată de Franța și Germania, în timp ce Marea Britanie înregistrează un ușor regres, fiind depășită de Statele Unite ale Americii, conform datelor publicate miercuri de Forumul Economic Mondial (WEF), relatează agenția EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Raportul elaborat de WEF, care are sediul la Geneva, include 140 de economii și ține cont de factori precum contribuția sectorului turistic la dezvoltarea sustenabilă și la competitivitatea țării, scrie Agerpres.

Ministerul Finanțelor transformă Spațiul Privat Virtual CITEȘTE ȘI Ministerul Finanțelor transformă Spațiul Privat Virtual

"Spania este economia cea mai competitivă din lume în ceea ce privește turismul. Este a doua cea mai vizitată țară din lume și a dezvoltat o economie focalizată pe turism, în care circa jumătate din cheltuielile interne din sector provin de la vizitatori străini", se menționează în raport, care situează Spania în fruntea clasamentului începând din 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
spania