Tranzacție pe piața hotelurilor de lux. AccorHotels achiziționează Movenpick Hotels & Resorts

Tranzacție pe piața hotelurilor de lux. AccorHotels achiziționează Movenpick Hotels & Resorts
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2018

AccorHotels, jucător pe piața globală a hotelurilor de lux, a semnat un acord cu Movenpick Holding și Kingdom Holding pentru a achiziționa Movenpick Hotels & Resorts, pentru 482 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Odată cu achiziționarea companiei Movenpick, accelerăm dezvoltarea noastră pe piețele emergente, în special în Orientul Mijlociu, Africa și Asia-Pacific", spune Sébastien Bazin, președinte și CEO al AccorHotels.

Fondată în 1973 în Elveția, Movenpick Hotels & Resorts operează în 27 de țări, cu 84 de hoteluri ce au peste 20.000 de camere, în principal în Europa și Orientul Mijlociu.

Timișoara, într-un Top al celor mai ieftine 10 orașe europene de vizitat în această vară CITEȘTE ȘI Timișoara, într-un Top al celor mai ieftine 10 orașe europene de vizitat în această vară

Movenpick Hotels & Resorts intenționează să deschidă încă 42 de hoteluri până în 2021, reprezentând aproape 11.000 de camere, cu o expansiune în Orientul Mijlociu, Africa și Asia-Pacific. Grupul are peste 16.000 de angajați.

La începutul lunii aprilie, AccorHotels a anunțat că va cumpăra jumătate din Mantis Group din Africa de Sud.

Prin diviziile sale HotelServices și  HotelInvest, AccorHotels operează în 100 de tări. Portofoliul său cuprinde mărci de lux precum Raffles, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, Fairmont, onefinestay, MGallery by Sofitel, Pullman și Swissôtel, precum și branduri de tip midscale și boutique - 25hours, Novotel, Mercure, Mama Shelter și Adagio, branduri economice, cum ar fi JO&JOE, ibis, ibis Styles, ibis budget și mărcile regionale Grand Mercure, The Sebel și hotelul F1.

viewscnt
Afla mai multe despre
accorhotels
movenpick holding
kingdom holding