VIDEO Prima News: Au fost dezvăluite cele mai bune 50 de hoteluri din lume

VIDEO Prima News: Au fost dezvăluite cele mai bune 50 de hoteluri din lume
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2023

Au fost dezvăluite cele mai bune 50 de hoteluri din lume de anul acesta. Un hotel boutique de pe malul lacului Como conduce topul, fiind considerat cel mai luxos. Europa se mândrește cu 21 de proprietăți în clasament, iar Asia găzduiește 18 unități, inclusiv 4 resorturi aflate în vârful listei. Niciun hotel din România nu se află pe lista din acest an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cel mai luxos hotel din lume se află în Europa, în Italia. Passalacqua a fost construit în secolul al 18-lea și are vedere la celebrul lac Como. Cele 24 de camere sunt repartizate în trei clădiri aflate pe șapte hectare de grădini. Prețul este pe măsură - pentru o singură noapte, turiștii plătesc nu mai puțin de 3.000 de euro, arată Prima News.

FOTO Casa din mlaștină a lui Shrek poate fi închiriată pe Airbnb CITEȘTE ȘI FOTO Casa din mlaștină a lui Shrek poate fi închiriată pe Airbnb

Pe locul al doilea se află Rosewood Hong Kong.. Este situat în districtul de artă al orașului, iar interiorul este opera taiwanezului Tony Chi, cu un design contemporan - Piese de artă sunt în fiecare cameră, iar holurile sunt îmbrăcate în marmură.

Top 3 este completat de Four Seasons din Bangkok, cel mai înalt hotel din clasament - 300 de metri înălțime. Amplasat pe malul Râului Regilor, este cea mai nouă proprietate Four Seasons, cu 299 de camere și apartamente.

Primele 10 locuri sunt completate de hoteluri din Hong Kong, Tokyo, Marrakech, Maldive, Puerto Vallarta, Florența. În plus, Singita Lodges, din Parcul Național din Africa de Sud, a fost votat cel mai eco hotel al anului. Pentru un sejur all-inclusive în safariul african, turiștii plătesc nu mai puțin de 10.000 de dolari.

21 dintre proprietățile câștigătoare din Top 50 se află în Europa. Londra și-a consolidat reputația de centru global de turism, 4 hoteluri din capitala Marii Britanii fiind selectate pentru clasament. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cazare
hotel