VIDEO Producătorul Charlie Ottley a încheiat clipul de promovare al județului Timiș / Va fi difuzat de BBC în urma unui contract în valoare de 10.000 de euro

VIDEO Producătorul Charlie Ottley a încheiat clipul de promovare al județului Timiș / Va fi difuzat de BBC în urma unui contract în valoare de 10.000 de euro
scris 14 nov 2022

Cunoscutul producător Charlie Ottley, realizatorul Wild Carpathia și Flavours of România, a finalizat clipul de promovare a județului Timiș. Acesta va fi difuzat de postul de televiziune BBC din Marea Britanie și va face parte dintr-un calup video-uri care promovează România.

Filmul prezintă mai multe locuri reprezentative pentru tradițiile, istoria și viața locuitorilor săi într-un video de 8 minute și într-un altul rezumat, de 1 minut, scrie Opinia Timișoarei.

Plecare la vârful Blue Air CITEȘTE ȘI Plecare la vârful Blue Air

„Am semnat un contract de promovare cu BBC, pentru 6 săptămâni de difuzare a clipului de 1 minut. Contractul, în valoare de 10.000 de euro, se va încheia în dată de 15 ianuarie 2023. Acesta nu este singurul astfel de contract de promovare, vor urma și altele. Va fi cea mai mare campanie de promovare a României în Occident”, a declarat Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.

Charlie Ottley a vorbit despre surprinderea pe care a avut-o atunci când a descoperit județul Timiș.

”Sunt atâtea sate frumoase aici, meșteșugurile, diversitatea culturală din Timiș este uimitoare. Și iubesc faptul că toată lumea se înțelege cu toată lumea. În alte zone din România mai sunt confruntări ale culturilor, dar aici avem unguri, germani, români, romi, și chiar pare să existe o coeziune socială și diversitate culturală pe care o găsești în sate, dar și aici la oraș. De asemenea, am văzut că sunt dealuri și chiar munți mai mici, și eu credeam că este doar câmpie”, a spus Ottley.

viewscnt
Afla mai multe despre
charlie ottley
bbc