Vola.ro a depășit în mai pragul de 30.000 de bilete de avion vândute într-o lună

Vola.ro a depășit în mai pragul de 30.000 de bilete de avion vândute într-o lună
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 21 iun 2018

Portalul Vola.ro a depășit pentru prima oară, în luna mai, pragul de 30.000 de bilete de avion vândute într-o lună. Valoarea totală a celor 32.251 de bilete de avion vândute în mai a fost 5,3 milioane de euro, rezultând un preț mediu pe bilet de aproximativ 165 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numărul lunar de bilete de avion vândute a variat în 2018 între 26.000 și 29.879. Vânzările diferă de la o lună la alta în funcție de dinamica și specificul lunii calendaristice. Spre exemplu, ianuarie a înregistrat un record de vânzări, fiind luna cu cele mai multe promoții de la companiile aeriene.

În anul 2017 Vola.ro a vândut, în medie, 25.360 de bilete de avion în fiecare lună. Cel mai ieftin bilet vândut în luna mai a costat 6 euro și a fost un bilet low cost pe ruta București – Bruxelles. Cel mai scump bilet vândut în luna mai a costat 1.770 euro și a fost un bilet cu destinația Cuzco, Peru.

Vola.ro: Cresterere cu peste 30% a numărului de călătorii cu copii. Cât costă o vacanță în destinațiile adecvate celor mici CITEȘTE ȘI Vola.ro: Cresterere cu peste 30% a numărului de călătorii cu copii. Cât costă o vacanță în destinațiile adecvate celor mici

Paradoxal, cele mai multe bilete vândute în luna mai sunt bilete cu destinația finală București și Cluj Napoca, de incoming. "Intuim că mai a fost o lună propice pentru cumpărarea biletelor de avion pentru cei care doresc să se întoarcă acasă în vacanța de vară sau concediu, fie studenți, fie români care lucrează în diaspora" a declarat într-un comunicat Claudia Tocilă, directorul de marketing al Vola.ro.

În 2016, Vola.ro a avut o cifră de afaceri de aproximativ 5,5 milioane de euro și a înregistrat un total al tranzacțiilor de peste 50 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
vola.ro
bilete
avion
vanzari