Ultima fiță pe litoral: Un loc de cearșaf lângă mal costă 200 de lei

Ultima fiță pe litoral: Un loc de cearșaf lângă mal costă 200 de lei
scris 9 iul 2022

Un operator privat din zona Mamaia Nord-Năvodari a scos la închiriat fâșia de nisip dinaintea primului rând de șezlonguri de pe plaja pe care o administrează. Aparent, zona este destinată turiștilor care vor să-și așeze cearșafurile pe malul mării, iar locurile sunt închiriate cu 200 de lei/zi, în intervalul 08:30-20:00.

În schimbul celor 200 de lei turistul nu beneficiază de umbrelă și poate folosi un cearșaf de maximum 1,4 x 2 metri, iar în spatele lui turiștii vor plăti pentru două șezlonguri cu umbrelă 150 lei în primul rând, 120 de lei în al doilea rând și 100 de lei în al treilea rând, arată G4 Media.

FOTO Primul hotel Marriott din Brașov. Dezvoltatorul investește 120 milioane euro într-un complex multifuncțional care va cuprinde hotelul, cel mai înalt bloc din oraș și o clădire de birouri CITEȘTE ȘI FOTO Primul hotel Marriott din Brașov. Dezvoltatorul investește 120 milioane euro într-un complex multifuncțional care va cuprinde hotelul, cel mai înalt bloc din oraș și o clădire de birouri

”Oferta” pentru turiștii cu cearșafuri este disponibilă la Marina Surf, plaja asociată cu un complex imobiliar de lux din Năvodari, la granița cu Mamaia Nord și zona de cluburi.

viewscnt
Afla mai multe despre
mamaia
plaja