Undelucram.ro atrage 1 milion de euro de la investitori, printre care Sofia Angels Ventures, și vizează extinderea în piețe noi din Asia

Undelucram.ro atrage 1 milion de euro de la investitori, printre care Sofia Angels Ventures, și vizează extinderea în piețe noi din Asia

Costin Tudor, CEO și fondator undelucram, alături de investitori

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2023

Undelucram.ro, comunitate online a angajaților din România, a încheiat o rundă de finanțare de un milion de euro, suma urmând să fie utilizată pentru continuarea extinderii în Europa Centrală și de Est, Asia și Africa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lead investor în această rundă a fost Sofia Angels Ventures, un fond de investiții din Bulgaria, care a investit 400.000 de euro.

S-au alăturat fondul de investiții Gapminder VC (200.000 de euro, a treia investiție în Undelucram), Head North (200.000), platforma de coinvestiții în startup-uri de tehnologie SeedBlink (100.000 de euro, follow-on) și un business angel (100.000 de euro).

CreditAmanet - Focus pe online și evaluarea oportunităților de piață pentru extinderea rețelei de agenții CITEȘTE ȘI CreditAmanet - Focus pe online și evaluarea oportunităților de piață pentru extinderea rețelei de agenții

Undelucram.ro a atras până acum patru runde de investiții în valoare totală de două milioane de euro, celelalte finanțări fiind în 2017, 2019 și 2021.

Undelucram.ro a fost lansată în 2011 de Costin Tudor, iar între timp a devenit rețeaua regională de platforme de employer branding și recrutare online WhereWeWork.com. 

Undelucram.ro atrage 1 milion de euro de la investitori, printre care Sofia Angels Ventures, și vizează extinderea în piețe noi din Asia

Managementul companiei vizează ca la finalul 2024 să înregistreze peste 4 milioane de utilizatori și 1.000 de clienți.

Extindere în piețe noi din Asia

Compania a început să se extindă în afara României în 2019, inițial în Europa Centrală și de Est, iar din 2022 și în afara Europei. Astfel, în prezent rețeaua are operațiuni în România, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Ucraina, Moldova, Cehia, Polonia și zona MENA (Algeria, Egipt, Maroc, Tunisia, Arabia Saudită și Emirate Arabe Unite).

De asemenea, compania se va extinde pe piețe noi din Asia.

Sofia Angels Ventures este un fond de capital de risc de 13 milioane de euro, susținut de Fondul European de Investiții, care coinvestește alături de angels investors, family offices și alți investitori și fonduri private.

Fondul se concentrează pe startup-uri tehnologice în faza pre-seed și seed, cu preponderență din Bulgaria, Europa de Sud-Est și Europa Centrală și de Est, dar cu o viziune de a activa în toată Europa și la nivel mondial. 

viewscnt
Afla mai multe despre
undelucram.ro
investitii