Anchetă în Polonia, după ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19

Anchetă în Polonia, după ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 ian 2021

Autoritățile poloneze au lansat o anchetă după ce la Varșovia mai multe celebrități au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar dacă în prima etapă a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical și familiilor lor, informează luni agenția de presă PAP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

''Pe 4 ianuarie va începe o inspecție detaliată în unitățile legate de Universitatea de Medicină din Varșovia (WUM)'', a anunțat ministrul sănătății polonez Adam Niedzielski, scrie Agerpres.

AUDIO Donald Trump a insistat, într-un apel telefonic, ca secretarul de stat din Georgia „să găsească” voturi pentru a schimba rezultatul alegerilor CITEȘTE ȘI AUDIO Donald Trump a insistat, într-un apel telefonic, ca secretarul de stat din Georgia „să găsească” voturi pentru a schimba rezultatul alegerilor

Acesta a adăugat că vor exista consecințe dacă se ajunge la concluzia că în procesul de calificare pentru vaccinare a fost folosit ''criteriul privilegiului''.

Potrivit WUM, care a administrat dozele de vaccin în cauză, 18 ''personalități binecunoscute în domeniul artei și culturii'' au fost vaccinate joi contra COVID-19.

Pe această listă, care ar fi fost convenită pentru ca personalitățile respective să devină ambasadori ai vaccinării, se află fostul prim-ministru Leszek Miller, moderatorul TV Krzysztof Materna, cântăreața Magda Umer și actorii Krystyna Janda, Andrzej Seweryn, Maria Seweryn și Wiktor Zborowski.

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
covid-19