Angajatori din 16 state europene au aproape 750 de posturi vacante, cele mai multe în Italia, Germania, Marea Britanie

Angajatori din 16 state europene au aproape 750 de posturi vacante, cele mai multe în Italia, Germania, Marea Britanie
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2017

Angajatori din 16 state europene au aproape 750 de posturi vacante în rețeaua Eures, cele mai multe în Italia, Germania, Marea Britanie și Cehia. În Italia sunt 280 de locuri de muncă disponibile, dintre care 100 pentru infirmieri și 140 pentru de asistenți medicali, iar angajatori din Germania oferă 174 de locuri de muncă, cele mai multe pentru șoferi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), angajatori din Italia au disponibile 100 de posturi de infirmier, 100 de asistent medical generalist, 40 de asistent medical și 40 de îngrijitor la domiciliu, scrie News.ro.

Angajatorii din Germania caută să angajeze pe 174 de posturi de: șofer profesionist (50), educator (15), asistent medical (18), fizioterapeut (șase), betonist (patru), chef de partie (patru), excavatorist (patru), montator izolații clădiri (patru), specialist în sisteme de canalizare (patru), zidar (patru), bucătar (trei), inginer testare echipamente semiconductoare automate (trei), operator utilaje pentru construcții (trei), operator mașini și instalații fabricate produse din plastic (trei), electrician construcții (doi), electrician în construcții cabluri (doi), lucrător în construcții (doi), maistru construcții rețele de cabluri (doi), maistru hidroizolații clădiri (doi), maistru construcții de drumuri (doi), operator mașini (doi), ospătar (doi), personal auxiliar în domeniul hotelier (doi), tehnician electronist (doi), ambalator (unul), demichef de cuisine (unul), demichef de rang (unul), dezvoltator software Backend (unul), dezvoltator software Frontend (unul), dulgher (un post), grădinar (un post), instalator/montator țevi (un post), instalator clădiri (un post), infirmier (un post), îngrijitor persoane vârstnice(un post), hamal (un post), inginer electronist și software (un post), inginer/expert unități hidrostatice (un post), inginer proiect sisteme hidraulice (un post), instalator (un post), manager calitate (un post), manager în construcții (un post), maistru construcții civile (un post), mecanic instalații sanitare, termice/de climatizare (un post), muncitor în construcții din beton armat (un post), montator acoperișuri (un post), operator excavator (un post), operator stivuitor (un post), operator pompe beton (un post), personal în domeniul hotelier (un post), personal servire clienți (un post), recepționer (un post), sudor (un post).

În Marea Britanie sunt disponibile 96 de locuri de muncă: ingrjitor persoane (50), asistent medical (25), tâmplar/dulgher naval (10), îngrijitor persoane (șase), îngjiritor persoane și îngrijitor copii (cinci). În Cehia sunt disponibile 70 de locuri de muncă, dintre care 30 pentru șofer de autobuz, 20 pentru șlefuitor, 10 pentru sudor, cinci pentru electrican auto și cinci pentru mecanic auto. În Slovenia sunt disponibile 31 de locuri de muncă, dintre care 30 pentru ambalator, unul pentru inginer proiectare dezvoltare turnuri de răcire. În Slovacia sunt vacante 24 de locuri de muncă, 10 pentru dulgher, 10 pentru montator acoperișuri din tablă, două de bucătar șef și două chelner. În Malta sunt vacante 20 de locuri de muncă, 10 pentru mecanic de avioane și tot 10 pentru lucrător la structuri metalice pentru avioane. În Belgia sunt oferite 14 locuri de muncă, dintre care două pentru mecanic de camion, două pentru mecanic întreținere utilaje agricole și două pentru programator. De asemenea, câte un post este pentru lucrător carosier, electrician de întreținere și reparații, operator la mașină de imprimat sau inscripționat, operator macara, sudor, șofer de camion pentru gunoi, un desenator tehnic și tâmplar.

Ucraina blochează accesul la site-uri ruse, în cadrul unor sancțiuni noi impuse Moscovei CITEȘTE ȘI Ucraina blochează accesul la site-uri ruse, în cadrul unor sancțiuni noi impuse Moscovei

În Spania sunt disponibile opt locuri de muncă pentru tehnician (trei), matrițer/curățitor produse din plastic (două), operator turnare (două) și un șef de echipă. În Norvegia sunt tot opt locuri de muncă pentru instalator de ventilație. În Austria sunt disponibile șase locuri de muncă, dintre care trei de lăcătuș mecanic CNC și câte unu de tâmplar, mecanic auto și sudor. În Luxemburg sunt patru locuri de muncă pentru tehnician difuziune și audiovizual.

De asemenea, în Letonia și Polonia sunt vacante trei posturi de lucrător în depozit, respctiv pentru consultant service client. În Bulgaria sunt disponibile două locuri de muncă pentru analist suport tehnic, iar în Suedia un post de manager grup experți explorare. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă din aceste state pot afla mai multe date de pe site-ul www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde vor fi îndrumate de un consilier EURES.

viewscnt
Afla mai multe despre
angajatori
locuri de munca