Armenia va închide ''pentru două săptămâni'' frontiera sa cu Iranul din cauza coronavirusului

Armenia va închide ''pentru două săptămâni'' frontiera sa cu Iranul din cauza coronavirusului
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2020

Armenia va închide "pentru două săptămâni" frontiera sa terestră cu Iranul și va suspenda legăturile aeriene cu această țară unde numărul de cazuri de contaminare cu noul coronavirus este în creștere, a anunțat duminică prim-ministrul Nikol Pașinian, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Legăturile aeriene Iran-Armenia și intrarea persoanelor în Armenia prin postul de control de la Meghri", singurul de la frontiera între cele două țări, "vor fi suspendate", a precizat Nikol Pașinian într-un mesaj postat pe Twitter.

EXCLUSIV Gigantul canadian Celestica, unul dintre cei mai mari furnizori IT la nivel global, declanșează un val de concedieri în România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Gigantul canadian Celestica, unul dintre cei mai mari furnizori IT la nivel global, declanșează un val de concedieri în România

Iran a devenit duminică, cu opt morți, țara în care noul coronavirus a provocat cele mai multe decese în afara Chinei, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
iran
armenia