Azerii de la Bakcell preiau Vodafone Ucraina

Azerii de la Bakcell preiau Vodafone Ucraina
scris 27 oct 2019

Operatorul azer de telefonie mobilă Bakcell din Azerbaidjan va prelua controlul asupra Vodafone Ucraina, al doilea mare operator local, tranzacția fiind aprobată de autoritățile ucrainene din domeniul concurenței.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Backcell va prelua indirect controlul asupra operatorului de telefonie mobilă prin cumpărarea pachetului majoritar la firma olandeză Preludium, proprietarul Vodafone Ucraina și parte a grupului rus de telecomunicații MTS Group.

Bakcell, înființat în 1994,  este unul dintre cei mai mari trei operatori de telecomunicații din Azerbaidjan, cu peste trei milioane de utilizatori. 

Preluarea activelor CEZ de către Eurohold, interzisă în Bulgaria. Compania, interesată și de activele CEZ din România CITEȘTE ȘI Preluarea activelor CEZ de către Eurohold, interzisă în Bulgaria. Compania, interesată și de activele CEZ din România

Vodafone Ucraina se confruntă cu scăderea rezultatelor, profitul net înregistrând anul trecut un declin de peste 18%.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bakcell
vodafone
vodafone ucraina
mts group