Boris Johnson: Putin n-ar fi declanșat războiul din Ucraina dacă era femeie!

Boris Johnson: Putin n-ar fi declanșat războiul din Ucraina dacă era femeie!
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2022

Președintele rus Vladimir Putin nu ar fi lansat Războiul rus în Ucraina dacă ar fi fost femeie, apreciază premierul britanic Boris Johnson, care consideră de dorit ca la putere să se afle mai multe femei, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Dacă Putin ar fi fost femeie, ceea ce nu este, evident, cred într-adevăr că nu s-ar fi îmbarcat în acest război nebun de macho”, vizând „să invadeze Ucraina”, a declarat Johnson postului german ZDF.

ULTIMA ORĂ Biden anunță creșterea prezenței militare a SUA în România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Biden anunță creșterea prezenței militare a SUA în România

Declanșarea acestui război de către Rusia este „un exemplu perfect al toxicității masculine”, a mai declarat locatarul Downing Street.

Johnson îndeamnă, în general, la o mai bună educație a tinerelor în lume și să existe mai multe „femeie în poziții de putere”, scrie News.ro.

Șeful Guvernului britanic recunoaște că „toată lumea vrea ca războiul (din Ucraina) să se termine”, dar, pentru moment, „nu este posibil un acord. Putin nu face oferte de pace”.

viewscnt
Afla mai multe despre
putin
boris johnson