Cehia anunță redeschiderea granițelor pentru mai multe țări

Cehia anunță redeschiderea granițelor pentru mai multe țări
scris marţi, 19:32

Guvernul Cehiei a anunțat că frontierele țării se vor redeschide pentru cetățeni europeni și sârbi, începând cu data de 21 iunie. Republica cehă începe să-și revină după pandemia de coronavirus, după mai multe luni în care numărul de cazuri și de decese a fost foarte ridicat.

Cei care vor să călătorească în Cehia trebuie să prezinte, totuși, un test negativ la Covid-19, o adeverință de vaccinare sau un act care atestă că persoana a trecut deja prin boală. Măsuri similare erau deja în vigoare pentru cetățenii germani, austrieci, croați, ungari, polonezi, slovaci și slovaci, dar urmează să intre în vigoare pentru toți ceilalți cetățeni europeni și pentru turiști din Serbia, conform AFP, citat de Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Mai multe alte restricții au fost relaxate, de asemenea, de guvernul de la Praga - numărul de participanți la evenimente culturale poate fi de 2.000 în aer liber și 1.000 în spațiu de interior. Magazinele, restaurantele, cinematografele, teatrele și sălile de concert s-au redeschis în urmă cu câteva săptămâni, dar restricții ca obligația de a purta o mască sunt încă în vigoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
cehia
granite