Cehia interzice călătoriile în Rusia, Tunisia și alte țări, din cauza noilor variante de coronavirus

Cehia interzice călătoriile în Rusia, Tunisia și alte țări, din cauza noilor variante de coronavirus
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iun 2021

Ministerul ceh al Sănătății a interzis călătoriile în Rusia, Tunisia și alte țări, din cauza răspândirii noilor variante de coronavirus, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cehia a înregistrat luni o creștere de la săptămână la săptămână a noilor cazuri de Covid-19 la 157, de la 118, un semn al unei posibile inversări a trendului descrescător care a avut loc de când ultimul val al infecțiilor a atins nivelul de vârf ân luna martie, scrie News.ro.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Interdicția de călătorie va intra în vigoare joi în cazul Rusiei și săptămâna viitoare pentru Tunisia. Ambele țări au consemnat creșteri ale noilor cazuri, în ultimele zile.

Ministerul a adăugat Rusia, Tunisia, , Paraguay și Namibia unei liste de zeci de țări, între care India și Brazilia, unde călătoriile erau deja interzise. Tunisia este o destinație populară de vacanță pentru cehi.

Guvernul a convocat joi o ședință specială pentru a discuta despre un răspuns la răspândirea variantei Delta, identificată pentru prima dată în India.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Republica Cehă a identificat până acum 120 de cazuri ale variantei Delta, considerate a fi mai transmisibile decât variantele anterioare, a declarat Institutul Național de Sănătate Publică al țării. Țara cu 10,7 milioane de locuitori a fost una dintre cele mai afectate din Europa, suferind patru valuri de infecții și 30.298 de decese. Cehia a vaccinat complet peste 3,1 milioane de persoane și a folosit puțin peste 8 milioane de doze de vaccin începând de luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
cehia
rusia
calatorii