Cel mai mare producător de boilere din Serbia, preluat de suedezii de la NIBE

Cel mai mare producător de boilere din Serbia, preluat de suedezii de la NIBE
scris 22 nov 2019

Compania suedeză NIBE Industries, specializată în soluții pentru încălzirea imobilelor, a semnat un acord pentru preluarea Gorenje Tiki, cel mai mare producător de boilere din Serbia.

Tranzacția face parte din strategia Gorenje de a se concentra pe producția de electrocasnice, activitatea de bază a grupului.

Fondată în 1951, Gorenje Tiki este cel mai mare producător de boilere din Serbia. Compania are venituri anuale de 35 milioane de euro și o marjă EBITDA de 10%.

EXCLUSIV Murad vinde din nou, după 10 ani. Hotelul în care a adus pentru prima dată pe Litoral bufetul suedez este preluat de proprietarul Hilton din capitala Moldovei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Murad vinde din nou, după 10 ani. Hotelul în care a adus pentru prima dată pe Litoral bufetul suedez este preluat de proprietarul Hilton din capitala Moldovei

NIBE Industrier, cu sediul la Markaryd, în Suedia, dezvoltă și produce echipamente și soluții pentru încălzirea spațiilor rezidențiale și industriale. Grupul are peste 16.500 de angajați la nivel internațional și vânzări anuale de 22 miliarde de coroane suedeze (2 miliarde euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
nibe industrier
gorenje tiki
boilere
serbia
tranzactie