Cloud Network Technology investește în Ungaria peste 14 milioane de euro, Guvernul sprijină investiția

Cloud Network Technology investește în Ungaria peste 14 milioane de euro, Guvernul sprijină investiția
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2021

Cloud Network Technology, care fabrică produse electronice de consum și este membră a grupului Foxconn, intenționează să investească 5 miliarde de forinți (14,3 milioane de euro) la baza sa din Komarom, în nord-vestul Ungariei, a anunțat ministrul Afacerilor Externe și Comerțului, Peter Szijjarto, transmite MTI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Guvernul va sprijini investiția cu un grant de 1 miliard de forinți, a informat oficialul ungar.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Capacitatea de depozitare va crește cu 10.000 de metri pătrați, iar numărul de angajați va ajunge la 600, scrie Agerpres.

Peste 90% dintre angajații Foxconn au fost deja vaccinați, ceea ce a asigurat funcționarea fără probleme a fabricii în timpul restricțiilor impuse pentru a stopa răspândirea pandemiei de coronavirus (COVID-19), a declarat Szijjarto.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Datorită investițiilor pentru atragerea unor tehnologii informaționale și comunicaționale de vârf în Ungaria, economia țării a crescut în perioada pandemiei. Alte investiții au scurtat lanțul de aprovizionare din acest sector, a afirmat ministrul Afacerilor Externe și Comerțului.

Foxconn este cel mai mare producător mondial de produse electronice pe bază de contract pentru firme precum Apple, Hewlett Packard și Dell. Grupul taiwanez este renumit în special pentru că asamblează telefoanele iPhone pentru Apple. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cloud network technology
ungaria