Conservatorii aflați la guvernare în Polonia promit reduceri fiscale pentru IMM-uri

Conservatorii aflați la guvernare în Polonia promit reduceri fiscale pentru IMM-uri
scris 16 apr 2018

Partidul Lege și Justiție (PiS), aflat la guvernare în Polonia, a promis reduceri fiscale pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM) și alocarea unor fonduri sporite pentru copii, pensionari și infrastructură.

Premierul polonez Mateusz Morawiecki a promis să reducă rata impozitului pe venit pentru IMM-uri de la 15% la 9% și să aloce 23 de miliarde de zloți (7 miliarde de dolari) pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru vârstnici în următorii câțiva ani, scrie Agerpres.

Trump este ”inapt moral” să fie președinte, denunță fostul director FBI James Comey CITEȘTE ȘI Trump este ”inapt moral” să fie președinte, denunță fostul director FBI James Comey

De asemenea, Morawiecki a anunțat că guvernul său va extinde ajutoarele pentru mamele cu cel puțin patru copii și că elevii vor primi 300 de zloți (90 de dolari) anual pentru cheltuieli. Pentru modernizarea infrastructurii rutiere au fost promise 5 miliarde de zloți (1,5 miliarde dolari).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
imm
polonia