Cu urale și cozi, Ungaria a redeschis spa-urile, grădinile zoologice și sălile de fitness, dar numai pentru posesorii de "carduri de imunitate"

Cu urale și cozi, Ungaria a redeschis spa-urile, grădinile zoologice și sălile de fitness, dar numai pentru posesorii de "carduri de imunitate"
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2021

Numeroase persoane au mers, sâmbătă, la Băile Termale Szechenyi din Budapesta, în contextul relaxării de către Ungaria a restricțiilor din lockdown pentru cei care dețin carduri de imunitate, adică dovada că s-au vaccinat împotriva coronavirusului, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În fața complexului de băi termale s-a format o coadă, iar în momentul în care s-au deschis porțile, s-au auzit urale din mulțime, arată news.ro.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

“Știți, unii oameni merg la biserică, alții la bar, iar noi obișnuim să venim aici, acesta este stilul nostru de viață”, a declarat unul dintre cei care au venit sâmbătă la băile termale, Endre Huszar.

Ungaria redeschide mai multe segmente ale sectorului de servicii, programul de vaccinare ajungând să depășească 40% din țintă. Printre afacerile care se pot redeschide pentru cei cu dovada de vaccinare, după aproape șase luni de lockdown, se numără hotelurile, spa-urile, restaurantele (în interior), teatrele, cinematografele, sălile de fitness, sălile de sport, piscinele și muzeele.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Și Grădina Zoologică din Budapesta s-a redeschis, cu o nouă atracție pentru vizitatori – un elefant născut în urmă cu o săptămână.

Vizitatorii care au venit la băile termale au trecut printr-un control al temperaturii și sunt obligați să poarte măști atunci când nu sunt în piscine sau la saună.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Potrivit AP, sunt eligibili pentru cardurile de imunitate cei care au primit cel puțin o doză de vaccin și cei care s-au vindecat de Covid-19 .

Până în prezent, Ungaria a raportat peste 27.000 de decese legate de infecția cu coronavirus.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
spa
zoo