Digi își amână intrarea pe piața de telefonie mobilă din Ungaria

Digi își amână intrarea pe piața de telefonie mobilă din Ungaria
scris 16 ian 2018

Compania Digi Comunications, controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari, a anunțat Autoritatea Națională pentru Presă și Infocomunicații din Ungaria (NMHH) că va lansa serviciile de telefonie mobilă pe 15 iunie și nu pe 21 martie, așa cum fusese anunțat inițial, scrie Világgazdaság.

Conform sursei citate, Digi nu a oferit o explicație pentru întârziere, dar un motiv ar putea fi acela că societatea nu a ajuns la un acord cu ceilalți operatori de telefonie mobilă cu privire la serviciile de roaming necesare pentru acoperirea națională.

Digi mai poate prelungi termenul limită pentru începerea operațiunilor, mai scrie Világgazdaság.

Banca Transilvania a cumpărat 39% din acțiunile Victoriabank din Republica Moldova. După 2007, este prima dată când un investitor bancar străin intră pe piața din Moldova CITEȘTE ȘI Banca Transilvania a cumpărat 39% din acțiunile Victoriabank din Republica Moldova. După 2007, este prima dată când un investitor bancar străin intră pe piața din Moldova

NMHH a declarat că Digi plătește la timp taxele pentru frecvența serviciului său mobil, dar autoritatea nu a specificat suma.

Listat la Bursa de Valori București (BVB), RCS&RDS este unul dintre cei mai importanți operatori locali de telecomunicații, fiind prezent și în Ungaria, Spania și Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi comunications
rcs rds
zoltan teszari