Donald Trump și-a anulat vizita în Polonia

Donald Trump și-a anulat vizita în Polonia
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2019

Președintele american Donald Trump și-a anulat vizita pe care trebuia să o întreprindă în acest sfârșit de săptămână în Polonia, din cauza uraganului care se îndreaptă spre Florida.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El a precizat joi că vrea să rămână în țară pentru a se asigura că guvernul federal este pregătit, scrie Reuters.

Trump a anunțat că vicepreședintele Mike Pence îi va lua locul la Varșovia, unde duminică are loc o ceremonie ce va marca 80 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial, scrie News.ro.

Bloomberg: Comoară îngropată într-un colț uitat al Europei. Serbia poate avea cele mai mari rezerve de litiu din Europa CITEȘTE ȘI Bloomberg: Comoară îngropată într-un colț uitat al Europei. Serbia poate avea cele mai mari rezerve de litiu din Europa

„Furtuna pare că poate fi una foarte, foarte mare”, a spus Trump despre uraganul Dorian, inclus în categoria 4, care pare că se îndreaptă spre Florida. În următoarele 72 de ore este așteptat ca viteza vântului să ajungă la 210 km/h.

Președintele american și-a anulat recent vizita în Danemarca, pentru că autoritățile de acolo nu au dorit să discute despre vânzarea Groenlandei, iar acea călătorie ar fi urmat să fie combinată cu cea din Polonia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
polonia