FOTO Cum va arăta noul logo al McDonald's în Rusia

FOTO Cum va arăta noul logo al McDonald's în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2022

Lanțul care va înlocui McDonald's în Rusia a prezentat logo-ul sub care vor funcționa restaurantele rusești, relatează TASS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Sigla înfățișează principalele simboluri ale restaurantului: două bețișoare de cartofi prăjiți galbeni și un burger galben-portocaliu. Fundalul verde al logo-ului simbolizează calitatea produselor și a serviciilor cu care sunt obișnuiți oaspeții noștri”, a anunțat un purtător de cuvânt al lanțului care a preluat afacerile McDonald's, scrie Hotnews.ro.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Oamenii sunt pregătiți să plătească prețuri mai mari pe vacanțe. Era un fenomen de așteptat să se întâmple CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Oamenii sunt pregătiți să plătească prețuri mai mari pe vacanțe. Era un fenomen de așteptat să se întâmple

Compania americană și-a suspendat toate activitățile în Rusia în data de 8 martie și a închis temporar cele 850 de restaurante pe care le avea în țara condusă de Vladimir Putin, în semn de protest față de războiul din Ucraina.

După ce a continuat să-și plătească angajații din Rusia timp de mai multe luni, McDonald's a anunțat pe 16 mai că se retrage definitiv din țară și că va vinde afacerile sale unei companii locale.

Cumpărătorul a fost omul de afaceri Alexandr Govor, lanțul urmând să funcționeze teoretic sub o nouă marcă și cu noi meniuri.

Neclarități privind modul în care vor funcționa fostele restaurante McDonald's în Rusia

Însă pe 26 mai primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a anunțat joi că autoritățile din capitala rusă vor sprijini redeschiderea restaurantelor McDonald's sub noul brand rusesc și că meniul lor va rămâne același, o încălcare a contractului semnat cu compania americană.

Primarul Moscovei a remarcat că plecarea McDonald's din Moscova a fost evaluată „ca o pierdere uriașă, o catastrofă” de către compania americană.

„S-a dovedit că 95% din toate produsele, sau chiar 98%, sunt produse rusești, tehnologii rusești (...) trebuie doar să le puneți laolaltă, să le împachetați și să le vindeți corect”, a transmis el angajaților lanțului de restaurante.

Acordul de vânzare către Alexandr Govor stipulează că noul brand nu va putea folosi numele, sigla, dar nici meniurile companiei americane.

FOTO Cum va arăta noul logo al McDonald's în Rusia

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald's
rusia