Georgia crede că a găsit soluția contra coronavirus - oprește transportul

Georgia crede că a găsit soluția contra coronavirus - oprește transportul
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 aug 2021

Transportul municipal va fi suspendat în Georgia timp de trei săptămâni, din cauza răspândirii noului coronavirus - a anunțat șeful departamentului de coordonare pentru combaterea COVID-19 Georgi Gibradze, scrie Evropeiska Pravda, potrivit Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Restricțiile, care nu se vor aplica transportului interurban, vor fi în vigoare în perioada 14 august - 4 septembrie 2021. În plus, va interzisă organizarea de evenimente cu mulți participanți, cum ar fi concertele, festivalurile și turneele sportive, cu excepția competițiilor internaționale.

Polonia a supărat SUA. Americanii se gândesc să mute trupe staționate în Polonia spre România CITEȘTE ȘI Polonia a supărat SUA. Americanii se gândesc să mute trupe staționate în Polonia spre România

Centrele de divertisment pentru copii, de asemenea, își vor suspenda activitatea. O altă restricție va afecta activitatea restaurantelor și a cafenelelor. Acestea vor fi deschise doar până la ora 23:00, cu o oră mai devreme în prezent. Guvernul georgian recomandă instituțiilor publice și companiilor private să le permită angajaților să lucreze de la distanță cât mai mult posibil.

Georgia se află acum în vârful celui de-al patrulea val al pandemiei de coronavirus și este unul dintre liderii mondiali în privința răspândirii virusului. La ultima raportare, autoritățile georgiene au anunțat 5.128 de cazuri noi de infectare și 49 de decese din cauza COVID-19.

viewscnt
Afla mai multe despre
georgia
virus