Germania va cere extinderea sancțiunilor împotriva Rusiei

Germania va cere extinderea sancțiunilor împotriva Rusiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 nov 2018

Cancelarul german Angela Merkel a anunțat joi că Germania va cere extinderea sancțiunilor împotriva Rusiei în decembrie pentru că Moscova nu a implementat tratatul de pace de la Minsk din 2015 privind situația din Ucraina, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Tratatul de la Minsk nu a fost implementat și facem progrese foarte mici, sau chiar deloc și câteodată mergem chiar înapoi”, a declarat Merkel într-o vizită la Kiev, ea întâlnindu-se cu președintele Ucrainei, Petro Poroshenko, potrivit News.ro.

Globalworth vizează o nouă achiziție, de aproape 200 milioane de euro, cea mai mare a companiei de până acum CITEȘTE ȘI Globalworth vizează o nouă achiziție, de aproape 200 milioane de euro, cea mai mare a companiei de până acum

„Așa că, având în vedere situația din prezent, Germania va cere extinderea sancțiunilor în decembrie”, a adăugat ea, precizând că printre încălcările tratatului de la Minsk se numără și alegerile care vor avea loc pe 11 noiembrie în zone controlate de separatiștii susținuți de Moscova.

viewscnt
Afla mai multe despre
germania
rusia
sanctiuni