Grecia este pregătită să primească turiști, spune premierul Mitsotakis

Grecia este pregătită să primească turiști, spune premierul Mitsotakis
scris 14 iun 2020

“Grecia este pregătită să primească turiști în această vară”, în condiții de siguranță, a anunțat premierul Kyriakos Mitsotakis, în tipul unei deplasări pe insula Santorini, înainte de redeschiderea sezonului turistic, relatează presa internațională.

“Totul este pregătit. Vom asigura regulile corespunzătoare de distanțare socială. Prioritatea noastră este siguranța și sănătatea. Sunt sigur că totul va fi bine, dar este foarte important să prezentăm această imagine de siguranță și bună organizare”, a precizat Mitsotakis.

LISTA Guvernul anunță pentru ce țări nu va mai impune izolarea la domiciliu CITEȘTE ȘI LISTA Guvernul anunță pentru ce țări nu va mai impune izolarea la domiciliu

Începând de luni, Grecia va primi din nou turiști pe care aeriană, maritimă și terestră, din 29 de țări, între care și România, scrie News.ro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
grecia
turism