Interzicerea fumatului în cafenele și restaurante a intrat în vigoare în Austria

Interzicerea fumatului în cafenele și restaurante a intrat în vigoare în Austria
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2019

Fumătorii din Austria nu-și mai pot aprinde o țigară în cafenelele și restaurantele din țară, ai căror patroni sunt obligați să interzică, începând de vineri, utilizarea țigărilor, în conformitate cu o legislație antifumat introdusă după dezbateri îndelungate, care au durat mai mulți ani, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Austria este una dintre ultimele țări europene care interzice fumatul în cafenele și restaurante, în contextul în care aproape un sfert din populația țării de 8,8 milioane de persoane fumează, peste media UE (18%), scrie Agerpres.

Polonia vrea să impoziteze retailerii pentru dezavantajele pe care le generează orașelor CITEȘTE ȘI Polonia vrea să impoziteze retailerii pentru dezavantajele pe care le generează orașelor

Austria este singura dintre cele 35 de țări din Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) în care proporția de fumători nu a scăzut din anii '70, iar ponderea fumătorilor este cea mai mare din UE.

viewscnt
Afla mai multe despre
fumat interzis
austria