Kim Jong Un pleacă în Rusia

Kim Jong Un pleacă în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2023

Kremlinul a confirmat că liderul nord-coreean Kim Jong Un va vizita Rusia "în zilele următoare", la invitația lui Vladimir Putin, relatează CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"La invitația președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, președintele pentru afaceri de stat al Republicii Populare Democrate Coreene, Kim Jong Un, va efectua o vizită oficială în Rusia în zilele următoare", a declarat luni Kremlinul într-un comunicat.

ANCOM: Abonamentul la telefonul mobil vă poate fi schimbat unilateral, dar poate fi și denunțat fără penalități. Cum este procedat CITEȘTE ȘI ANCOM: Abonamentul la telefonul mobil vă poate fi schimbat unilateral, dar poate fi și denunțat fără penalități. Cum este procedat

Kremlinul nu a precizat o dată exactă pentru această vizită, scrie News.ro.

Presa de stat nord-coreeană KCNA a relatat luni că Kim se va "întâlni și va purta o discuție" cu Putin în timpul vizitei. Nici aceasta nu a precizat când va avea loc întâlnirea dintre Kim și Putin.

Anterior, presa sud-coreeană relatase, pe surse, că dictatorul nord-coreean s-ar îndrepta către Rusia în trenul său blindat.

Un posibil loc de întâlnire între cei doi lideri ar fi Vladivostok, unde se desfășoară reuniunea anuală a Forumului Economic Estic. Kremlinul a confirmat luni dimineață ca Vladimir Putin se află deja acolo.

viewscnt
Afla mai multe despre
kim jong un
rusia
putin