Medvedev susține că Rusia s-ar dezintegra fără o victorie în Ucraina

Medvedev susține că Rusia s-ar dezintegra fără o victorie în Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2023

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a respins apelurile președintelui american Joe Biden ca Moscova să-și retragă trupele din Ucraina și a atras atenția că, fără o victorie în Ucraina, "Rusia va înceta să existe, se va dezintegra", relatează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Dacă SUA nu vor mai livra arme regimului de la Kiev, atunci războiul se va termina", a scris pe canalul de știri Telegram șeful adjunct al Consiliului Național de Securitate al Rusiei.

FOTO Aplicația de job matching nPloy - Tinder for Jobs - intră în România după ce a atras 2 milioane euro. „Cu economie în creștere rapidă și forță de muncă recunoscută internațional, România a fost de multă vreme o piață de interes pentru noi.\ CITEȘTE ȘI FOTO Aplicația de job matching nPloy - Tinder for Jobs - intră în România după ce a atras 2 milioane euro. „Cu economie în creștere rapidă și forță de muncă recunoscută internațional, România a fost de multă vreme o piață de interes pentru noi."

"Dacă Rusia va încheia operațiunea militară specială fără o victorie, atunci Rusia va înceta să existe, se va dezintegra", a scris Medvedev.

În stilul său abraziv, Medvedev l-a criticat de asemenea pe Biden pentru că s-a adresat poporului rus în discursul său de la Varșovia în fața cetățenilor polonezi, scrie Agerpres.

"Oricum, cine este acest bunic ciudat, care vorbește cu o privire pierdută din Polonia? De ce li se adresează oamenilor dintr-o altă țară când el are suficiente probleme în propria țară?", a mai scris el.

Medvedev a acuzat SUA de "megalomanie", spunând despre această țară că a cauzat multe războaie în lume.

Biden a susținut marți un discurs la Varșovia pentru a marca împlinirea unui an de la invazia rusă în Ucraina. El și-a încheiat discursul adresându-se direct poporului rus.

SUA și Europa, care oferă arme și asistență financiară Kievului, "nu încearcă să distrugă sau să controleze Rusia", a spus Biden.

"Președintele Putin a ales acest război. Putin poate pune capăt războiului cu un singur cuvânt", a mai declarat liderul de la Casa Albă.

Occidentul cere de la începutul războiului ca Rusia să-și retragă trupele din Ucraina. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina