Parlamentul grec a aprobat producția de marijuana în scopuri medicale

Parlamentul grec a aprobat producția de marijuana în scopuri medicale
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2018

Parlamentul grec a aprobat joi un proiect de lege care va permite producerea de marijuana în scopuri medicale, informează agenția de presă AMNA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

„Suntem în discuții pentru a licenția o singură unitate care să includă producția, procesarea precum și fabricarea de produse finite din canabis. Despre asta este vorba”, a spus Andreas Xanthos, ministrul Sănătății.

Partidele din opoziție care au votat în favoarea proiectului de lege au apreciat ca fiind incomplet cadrul legal introdus de guvern. De asemenea, au considerat că nici nu este definit clar, dar că este un pas în direcția bună, scrie News.ro.

Statele Unite aprobă vânzarea de rachete antitanc către Ucraina CITEȘTE ȘI Statele Unite aprobă vânzarea de rachete antitanc către Ucraina

Noua Democrație, unul dintre partidele care au fost împotriva proiectului, a spus că nu pune la îndoială valoarea marijuanei medicinale dar este împotriva felului în care guvernul aprobă legile noi pentru că nu se asigură că va fi prevenită cultivarea, producția și vânzarea necontrolată.

Partidul Comunist a votat împotriva proiectului de lege și a făcut apel către minister să îl retragă, acuzând guvernul că a dat cale liberă „vulturilor” și „multinaționalelor criminale”.

viewscnt
Afla mai multe despre
marijuana
grecia