Polonezii pot călători în SUA fără vize începând din 11 noiembrie

Polonezii pot călători în SUA fără vize începând din 11 noiembrie
scris 6 nov 2019

Polonia va intra în Programul Visa Waiver la 11 noiembrie, când este marcată Ziua Independenței Poloniei, a anunțat miercuri președintele acestei țări, Andrzej Duda, într-o conferință de presă comună cu ambasadorul SUA la Praga, Georgette Mosbacher, relatează dpa.

Anunțul oficial va fi făcut de Washington ulterior în cursul zilei de miercuri, a adăugat șeful statului polonez.

În luna septembrie, președintele american Donald Trump a anunțat că va acorda Poloniei acces la Programul Visa Waiver al Departamentului de Stat, care le permite cetățenilor din țările participante să călătorească în SUA în scopuri turistice sau de afaceri până la 90 de zile fără viză, scrie Agerpres.

Orban scrie istorie la Prognoză: îl demite pe Ghizdeanu, pe scaun de aproape 20 de ani CITEȘTE ȘI Orban scrie istorie la Prognoză: îl demite pe Ghizdeanu, pe scaun de aproape 20 de ani

Polonia era unul dintre cele cinci state din Uniunea Europeană - alături de România, Bulgaria, Croația și Cipru - ai căror cetățeni încă au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul SUA.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
polonia
viza sua